5 ponturi pentru siguranta ta online

Site-urile de anunturi matrimoniale si de intalniri sunt un mod excelent de a cunoaste persoane noi si de a introduce in viata ta oameni alaturi de care te simti bine. Insa aminteste-ti ca tot pe internet sunt si foarte multe persoane dubioase, care incearca sa iti faca rau.
Site-urile de dating au luat o amploare fantastica in ultimii 10 ani, ajungandu-se de la o realitate despre care nimeni nu vorbea si care nu era deloc cool, ci mai degraba dipserata, la un instrument de dating complet acceptat de societate. E adevarat ca tot acest avant se datoreaza si popularitatii retelelor de socializare care ne-au invatat ca nu este nimic in neregula cu socializarea online, chiar si cu persoane necunoscute.

Asadar, daca mai aveai prejudecati care te tineau departe de site-urile cu anunturi matrimoniale Bucuresti care te-ar ajuta sa cunosti femei singure Bucuresti, nu mai sta pe ganduri!
Tine insa cont de cateva masuri de siguranta care sa te ajute sa nu iti iei previna eventualele “tepe” de la diverse persoane care nu vor sa socializeze, ci se folosesc de dorintele tale pentru a-si indeplini scopurile necinstite.
1. Asculta-ti instinctul. Nu uita ca prima impresie conteaza intotdeauna! Orice poate fi un semn, daca nu iti place ceva in felul in care arata profilul, sau in felul in care se descrie persoana respectiva, in care te abordeaza, sau in care discuta.
2. Iesi la date numai cand te simti confortabil. Nu exista o regula legata de timp, poti iesi si dupa doua zile de discutii, si dupa doua saptamani. Singura regula este sa iesi in momentul care ti se pare tie potrivit, si nu acela in care te simti presata.
3. Ia pe cineva de incredere la primul date, care sa te vegheze din umbra. Povestile nefericite despre site-urile de matrimoniale sunt cu mult mai putine decat povestile cu final fericit, insa niciodata nu strica sa ai spatele asigurat.
4. Nu oferi informatii personale. Poti face chat, schimb de mesaje, si chiar apeluri, direct de pe site-urile de dating, evitand astfel sa iti dai datele personale pentru a putea comunica. Aminteste-ti mereu ca cei pe care ii intalnesti pe site-urile de dating sunt pana la urma… straini. Asadar, nu te expune chiar de la inceput, cand nu stii cu cine ai de-a face.
5. Nu oferi bani si informatii bancare online. Exista, din pacate, si persoane care profita de dorinta ta de a-ti gasi un suflet pereche, ca sa te escrocheze. Ca sa fii protejat pe deplin, nu oferi niciodata informatii bancare despre tine, indiferent cat de draguta si cinstita ti se pare cea cu care stai de vorba.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *