Accidente oribile produse la circ

circus-city-fabrini-crisciLinsajele din Duluth. In 1920, Circul James Robinson ajunsese in Duluth, Minnesota. Irene Tusken, o pustoaica de 19 ani si James Sullivan, de 18 ani, se uitau cum muncitorii incarcau vagoanele de la circ. In seara acelei zile, Tusken s-a plans ca a fost violata de sase muncitori ai circului, iar politia i-a arestat pe presupusii violatori de ocazie. La putin timp dupa intamplare, o multime de 5.000-10.000 de oameni au intrat in inchisoare si dupa procesul prin care trei indivizi au fost acuzati de viol, multimea furioasa i-a luat de gulere si i-a linsat in bataie pe toti trei in plina strada.

Zburatorii Wallendas au fost o familie de circari care includeaua de la parinti pana la rude apropiate de gradul I si II. Karl, capul familiei, era maestrul de ceremonii si cel mai bun executant al piramidei periculoase umane cu scaun din sapte indivizi, pusa in practica la 32 de metri inaltime. Desi erau foarte buni acrobati, in 1962, numarul lor a mers extrem de prost, avand urmari inimaginabile. Primul din trupa de sapte s-a balansat puternic iar alti trei s-au zdrobit de pamant dupa ce au cazut de la mare distanta. Ginerele si nepotul au murit peloc. Mario, fiul adoptat, a ramas paralizat pe viata.

Incendiul de la circul din Cleveland. In 1942, in Cleveland au murit peste 100 de animale de la circ intr-un teribil incendiu. Incendiul, care a pornit din cauze necunoscute, a cuprins imediat menajeria circului si bietele animale nu au mai avut nicio scapare. Spectatorii si personalul circului au scapat rapid, dar animalele au sfarsit carbonizate sau intoxicate cu fum. Tigri, zebre, lei au murit pe loc dupa ce au luat foc. 26 de animale care au supravietuit totusi dar aveau arsuri mari pe tot corpul au fost omorate de politie pentru a li se curma suferinta.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *