Ai termopane defecte? Repara-le cu o firma cu experienta in remedierea defectelor termopanelor moderne

Nimic nu e mai neplacut decat sa te trezesti cu termopane nefunctionale in miez de iarna. In functie de cat ai investit in ele si cat de bine au fost montate termopanele ajung la un moment dat sa nu mai se inchida corect, garniturile se uzeaza sau se rup definitiv, balamalele nu te mai ajuta atat de mult la inchiderea etansa. Primul impuls este sa te apuci de mestereala si de reparatii cu ce gasesti prin casa. E cea mai proasta idee pe care ai putea sa o ai. Nu numai ca vei strica mai tare termopanele, dar le vei produce si defecte care cu greu se vor putea remedia dupa interventia specialistilor de la firmele cu servicii de reparatii termopane.

Cel mai bine este sa faci o evaluare fugara a defectelor pe care crezi ca le poti depista usor si corect, dupa care este indicat sa contactezi reprezentantii unei firme producatoare de termopane pentru diagnosticare corecta si complexa la tine acasa. Oamenii care lucreaza la firmele de reparatii termopane pot evalua rapid situatia si se pot deplasa oricand acasa pentru a vedea exact ce probleme sunt si cat de grave sunt. Diagnosticarea poate fi gratuita asa ca nu trebuie sa iti faci griji, toate defectele vor fi catalogate si se va stabili si un pret pentru reparatii.

La final vei fi intrebat daca esti de acord cu interventia si cu pretul practicat. Daca ai raspuns da in cateva minute ai termopanele functionale si izolarea termica si fonica este exact ca in prima zi de dupa montajul lor. Firmele specializate in remedierea defectelor de la termopane ofera si garantie, in depozitele proprii sunt mereu piese de schimb originale pentru toate tipurile de geamuri asa ca vei avea interventii de calitate cu fiecare ocazie. Cand ai deja mai multe interventii la firma respectiva poti sa primesti si discount, anumite servicii bonus, poate nu vei mai plati costul unei deplasari, depinde doar de politica firmelor in cauza.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *