Alege invitatii de nunta din timp

invitatii-nuntaCea mai mare greseala pe care ai putea-o face cand iti planifici nunta este sa lasi toate lucrurile mai putin importante pe ultima suta de metri. Daca orchestra si restaurantul sunt alese primele se poate intampla ca unii miri sa aleaga invitatii de nunta mai tarziu pentru a fi siguri mai intai de numarul de invitati care vor putea fi prezenti. Intarzierea optarii pentru un model sau altul de invitatii este justificata daca nu prea ai siguranta ca rudele sau prietenii pe care ti-i doresti la nunta vor accepta „provocarea” ta, insa nu este una de dorit.

Inca de cand se alege restaurantul si se stabilesc meniurile trebuie sa va ganditi si la invitatii de nunta, la cum vor arata, la ce firma le va realiza, cum vor fi inmanate. Sunt invitatii care pot fi trimise via e-mail, sunt mai impersonale si nu au acelasi farmec ca in cazul printurilor, sunt invitatii hand-made de efect, sunt si invitatii clasice. Depinde foarte mult de tipul de nunta si de ce fel de invitati vor veni.

Unii pot sa adore invitatiile clasice, altii pot sa nu fie asa de tentati sa participe la fericitul eveniment daca vad o invitatie pe care nu prea o inteleg. Alaturi de design si model trebuie alese si accesoriile invitatiilor, mesajele care vor fi scrise. Indiferent ca stiti exact numarul de invitati sau nu, toate aceste elemente se pot gandit impreuna cu firma care le va pune in aplicare. Puteti discuta pentru un anumit model de invitatie, il puteti realiza in totalitate urmand ca atunci cand aveti toti invitatii confirmati sa le spuneti rapid si numarul celor care se vor ocupa de printare.

Astfel veti avea invitatiile la timp, vor putea ajunge in cel mai scurt timp si toata lumea va fi prezenta la evenimentul unic din viata proaspetilor insuratei. Alt avantaj al comandarii din timp a unor invitatii de nunta de calitate este dat si de disponibilitatea firmelor de a va asculta si de a va aloca mai mult timp dvs. si comenzii, mai ales ca sunt si perioade mai aglomerate cand nimeni nu prea are timp de explicatii peste explicatii.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *