AROMA ORIENTULUI DIN 3 CELE MAI FAIMOASE DISTRICTE DIN LUME

Comunitatea chineza din San Francisco, USA, este imbatabila si contine 4 districte. In apropierea bulevardului Grant poti vedea un cartier chinezesc in care oamenii isi traiesc viata de zi cu zi. Strada principala plina de cultura asiatica, clopoțele budiste, magneti de frigider in forma de dragon reprezinta una dintre atractiile districtului chiezesc. Unul dintre locurile excentrice ale cartierului chinezesc care merita vizitate de turisti este Ghost Hunter, o incursiune care ii conduce pe cei mai curiosi, in locul cu o rezonanta paranormala, unde fantomele se simt ca la ele acasa. Daca sunteti pasionati de filmele de groaza dar haioase in acelasi timp, atunci nu ratati sa va bucurati de o experienta noua, daca ajungeti la San Franisco.

Cunoscut ca si cel mai mare cartier chinezesc din afara Chinei, districtul din Melbourne, Australia, are o instorie uluitoare. Multi refugiati care s-au stabilit in sudul Tarii Galilor, in anul 1850 au sperat la o viata mai buna si au luat in considerare si posibilitatea de a deveni bogati cu timpul. De atunci, comunitatea chineza-australiana a devenit una dintre cele mai atractive locuri ale metropolei, in special pe perioada festivalului de primavara, cand mii și mii de oameni se aduna sa celebreze asa cum se cuvine aceasta sarbatoare. Este un loc minunat unde se simte pulsul metropolei si totodata, traditia chineza.

Daca ajungeti in comunitatea chineza din Bangkok, Thailanda, veti fi atinsi de parfumul specific al renumitului magazinu de flori Pak Klong Talad, unde puteti gasi de asemenea, plante exotice tailandeze si alte suveniruri florare pline de farmec. Acest loc este cel mai vechi cartier al orașului si cel mai vibrant si plin de viată si divertisment. Langa Chinese Gate veti fi intampinati de mici magazine frumos luminate de unde va puteti achizitiona diverse obiecte asiatice si remedii pe baza de ierburi foarte renumite. Cu siguranta va veti simti binecuvantati ca ati calcat pe aceste meleaguri pline de incarcatura sufleteasca.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *