Atmosfera din dormitor poate fi schimbata cu ajutorul unor lenjerii de pat ieftine de calitate

lenjerie-patMonotonia nu este de dorit in dormitor. Din timp in timp trebuie sa incercam sa mai schimbam cate ceva pentru a da un aer fresh intregii camere. Modul simplu prin care putem sa realizam aceasta schimbare este prin inlocuirea lenjeriei de pat. Alegerea unor lenjerii de pat poate fi cam dificila daca nu stiti exact dupa ce sa va uitati. Pe piata sunt acum foarte multe tipuri de lenjerii, din diverse materiale, fiecare cu avantajele lor, unele vi se potrivesc, altele nu. Daca vreti sa luati lenjerii de pat ieftine de calitate din bumbac trebuie sa stiti ca faceti poate cea mai buna alegere. Acestea au modele imprimate sau sunt fara modele, au culori superbe, bumbacul e hipoalergenic, lasa pielea sa respire, va tine de cald iarna, vara nu transpirati excesiv.

Pe de alta parte, foarte bune sunt si lenjerii de pat ieftine de calitate din damasc, o tesatura cu modele in relief realizate prin teserea fibrelor. Pot fi uni sau cu modele diferite, damascul trebuie sa fie din bumbac, rezista la spalari multiple si utilizari pe termen lung. Nu se sifoneaza, arata foarte bine, are aspect placut, nu se scamoseaza, poate schimba total designul patului. Bumbacul satinat este mai lucios, satinul e obtinut din fibre sintetice sau din matase, asa ca arata superb, lenjeriile confectionate din acest material putand sa fie utilizate fara probleme pentru camerele copiilor sau ale tinerilor. Stralucirea superba a bumbacului satinat se obtine prin teserea firelor de bumbac rasucite, compactate, lenjeriile facute din el putand avea desene si imprimeuri foarte frumoase.

La moda sunt si lenjeriile pat 3D, cu desene care lasa impresia de spatialitate, patul pe care sunt amplasate prinzand viata imediat dupa asezarea lenjeriilor. O alegere inspirata este si lenjeria de pat Pucioasa, fabricata la fabrica renumita la nivel national si international, produsele care vin de aici putand fi din bumbac, satin, cu imprimeuri 3D, modele exceptionale, numai bune pentru schimbarea atmosferei din dormitor.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *