Ce culori sunt potrivite pentru costumul de mire?

costume-mireIn curand se apropie marele eveniment din viata ta si iti doresti sa imbraci in acea zi un costum care sa-ti vina perfect, in care sa te simti bine, care sa-ti ofere confort, dar si eleganta? Cu toate astea iti doresti sa iesi din tiparele obisnuite de costume mire? Primul lucru la care ar trebui sa te gandesti, daca iti doresti ceva intr-adevar diferit pentru nunta ta, ar fi culoare costumului de mire.
Marea majoritate a barbatilor, cand vine vorba de culorile de costume mire, se limiteaza la cateva nuante, negru, gri si, mai nou, albastru. Putini sunt cei care indraznesc sa experimenteze cu culorile si sa incerce ceva nou, dar de efect, care sa le transforme marele eveniment intr-o adevarata placere.

Daca tu esti unul dintre barbatii care isi doreste ceva diferit si ceva unic pentru costumul sau de mire, atunci, ar trebui, in primul rand, sa stii ca marea majoritate a magazinelor care ofera costume mire pe care sa le cumperi direct de la ei, au un sortiment destul de sarac, de aceea, ai putea sa nu gasesti acolo culoarea pe care ti-o doresti.
Cel mai bine ar fi, in acest caz, sa optezi pentru realizarea unui costum de mire la comanda. Intr-adevar, ar putea sa dureze mai mult, insa, astfel tu vei fi cele care alege atat culoarea, cat si modelul pe care ti-l doresti. In plus, marele avantaj este ca acest costum de mire iti va veni perfect, va fi ceva unic, ceva personalizat.

Este important sa mentionez ca nu este obligaotoriu sa fie o singura culoare la costume mire. Adica nu este neaparat sa optezi pentru intregul costum de o singura culoare. Poti sa alegi pantalonii intr-o nuanta de negru, de exemplu, dar sa experimentezi in partea de sus, sa optezi pentru un sacou violet sau albastru.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *