Comertul modern

site-anunturi-gratuitNu este greu in zilele noastre sa faci comert. Bine, daca doresti cu adevarat sa faci bani in mod legal 100% atunci investesti bani mai multi de la inceput si asa iti poti asigura libertatea. Eu nu am de unde sa scot banii necesari unei afaceri de amploarea aceleia pe care vreau sa o cladesc, asa ca singura mea optiune este sa incep de jos. Poate tu nu stii, insa o posibila afacere consta in cumpararea produselor din China si comercializarea lor in tari mai bine dezvoltate. In definitiv, iti imaginezi ca pretul lor este mai mic daca vin din tari precum China, Vietnam, Malaezia etc.

Eu am gasit ca platforma ebay este perfecta pentru cumpararea acestor tipuri de produse, carora multi chiar le spun chinezarii, dar care sunt comercializate in tara noastra la preturi mult mai mari decat cele de cost. Poti cu siguranta sa faci profit din aceste produse, daca le pui pe un site de anunturi gratuite. Odata cumparate , daca te asiguri ca produsele sunt in trend, fie ca vorbim despre aceesorii pentru femei sau aceesorii pentru telefoane de exemplu, vanzarea lor pe un site de anunturi gratuite devine foarte usoara. Eu prefer cu predarea produselor direct, insa ofer si optiunea unui curier sau prin posta daca este absolut nevoie. Recunosc ca nu prea imi place sa ma complic si de cele mai multe ori ma intalnesc cu cei care cumpara, la una din gurile de metrou care le vine la indemana.

Site-ul pe care il folosesc, cel mai des, se numeste folosit.com, deoarece este o platforma destul de populara, insa nu cu indeajuns de multi competitori care ofera marfa similara celei pe care o ofer eu. Daca doresti sa incepi o afacere de acest tip, trebuie sa te anunt ca drumul este lung si greu, insa in final o sa reusesti daca investesti toata puterea ta si multa, dar multa energie pozitiva

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *