Cum procedam cand sacii de vidat nu mentin vidul?

O problema cu care ne confruntam uneori, mai ales atunci cand folosim pentru primele dati saci de vidat, este pierderea vidului. Fie ca se intampla imediat sau in timp, este o problema serioasa si care are atat explicatii cat si solutii.

Daca sacul pierde vid imediat ce l-am umplut, l-am inchis si apoi am scos aerul cu aspiratorul, e clar ca are o problema de fabricatie si ca este deja defect. Se intampla adesea cu sacii de calitate slaba si in general motivele sunt probleme legate de supapa si de inchiderea sacilor.

De foarte multe ori ne cumparam saci vidat pentru depozitare profitand de preturi mici pe care le gasim in orice magazin de cartier, pentru ca ne dorim sa facem economie. Insa, se intampla sa ajungem acasa hotarati sa ne punem pe organizarea dulapurilor, si ne trezim in fata surprizei de a avea un sac ce nu functioneaza cum ne asteptam. Recomandarea ar fi sa cumparati intotdeauna saci de calitate, cu supape brevetate, din material gros, si cu inchidere dubla.

In cazul in care sacul de vidat pierde vid in timp, respectiv cateva saptamani sau cateva luni, nu este cazul sa va alarmati, se poate intampla. Tot ce aveti de facut este sa revidati sacii cu ajutorul aspiratorului. Ca regula generala, e bine sa tineti cont intotdeauna de cateva instructiuni elementare.

Alegeti sacii de vidat de calitate superioara, din magazine cunoscute, unde chiar sa puteti merge sa ii schimbati daca remarcati vreo problema, si unde in general sunt marci brevetate si produse de calitate. Manevrati supapele cu atentie si evitati socurile in aceste zone. Atentia la inchiderea sacilor. In caz de necesitate, curatati cu o carpa umeda, pentru a inlatura praful si uscati apoi cu atentie si reinchideti. Atentie sa nu introduceti in saci obiecte taioase sau cu unghiuri ascutite, pentru a evita riscurile de intepare, taiere sau de ruptura. Acordand tot timpul atentie modului in care folositi sacii si tinand cont de aceste recomandari, veti putea sa va folositi de sacii de vidat pentru multi ani.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *