Curatenia in toata casa este de acum mai simpla daca aveti un aspirator robot

aspirator-robotCand matura si farasul nu mai sunt atat de utile si tehnologia poate da o mana de ajutor, cand oboseala isi spune cuvantul si relaxarea e mai importanta decat orice, atunci avem la indemana cea mai buna varianta de rezolvare a curateniei: un aspirator robot. Aspiratoarele clasice pot fi destul de greu de folosit, durerile de spate si efortul fizic pot sa va strice ziua foarte usor, de multe ori aspirarea nu este atat de eficienta pentru ca nu puteti ajunge si in zonele mai greu accesibile. Din fericire un aspirator robot poate face totul mai rapid si mai eficient gratie unei tehnologii revolutionare, implementate de cele mai mari companii producatoare.

Aspiratoarele robot pot sa curete toata suprafata camerelor, au senzori speciali pentru estimarea gradului de murdarie, pot sa spele pe jos, sa se orienteze in spatiu cu ajutorul unor harti virtuale 3D. De asemenea se feresc de obstacole, sunt facute din materiale foarte rezistente, se intorc singure la priza la finalul ciclului de curatare, pot fi programate sa faca curatenie chiar si cand sunteti acasa. Aspiratorul robot isi adapteaza programul de curatare si igienizare in functie de tipul de suprafata de curatat, puterea de aspirare este foarte mare, sunt disponibile mai multe accesorii si perii speciale, curatarea sa dupa utilizare este simpla, consumul de energie este redus. Unele modele de aspirator robot au si detectie acustica a impurtitatilor, orientarea in spatiu se realizeaza cu ajutorul unei camere care poate feri aparatul de eventualele socuri, telecomenzile speciale pot sa permita utilizatorului sa controleze aspiratoarele de la distanta.

Timpul de incarcare este redus, undeva pana in doua ore, nu este nevoie de interventia noastra in timpul curateniei, robotul se poate misca dintr-o camera in alta fara probleme, fiecare suprafata este curatata in profunzime si ferita de zgarieturi sau alte tipuri de deteriorari. Preturile aspiratoarelor robot sunt pentru toate buzunarele, investitia se amortizeaza rapid, calitatea curateniei si a materialelor din care sunt realizate partile active ale robotilor recomanda acest tip de aspiratoare atat pentru aparatamente mari, cat si pentru case.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *