Esti in cautare de Bitcoin? Poti sa cumperi moneda virtuala de la CryptoCoin

Inca de la lansarea, in urma cu 9-10 ani, Bitcoin a captat imediat atentia oamenilor de afaceri si amatorilor de noutati in materie de online. Era o moneda a internetului cu o flexibilitate mare, era ceva nou, era usor de tranzactionat si intreg sistemul din spatele sau functiona foarte bine. Bitcoin era si este o moneda virtuala care asigura anonimitatea tranzactiilor, fiecare are un portofel online asociat unui cont care poate fi umplut si golit fara sa existe vreo problema de siguranta.

Pe masura ce lucrurile au evoluat si sistemul din spatele Bitcoin s-a dezvoltat cei care aveau sau cumparau Bitcoin puteau face din ce in ce mai multe cu el. Astfel moneda virtuala care era folosita la inceput de doar cativa utilizatori a ajuns sa fie tranzactionata in toata lumea, inclusiv in Romania. Astazi exista mii de utilizatori care profita de pe urma sistemului foarte bine pus la punct din spatele sau. La noi in tara lucrurile sunt destul de evoluate in ceea ce priveste Bitcoin, sunt cateva site-uri foarte bune de unde poti cumpara si vinde Bitcoin si alte monede virtuale. De pilda, poti cumpara Bitcoin de la CryptoCoin, o firma cu experienta care isi propune sa simplifice fiecare tranzactie in favoarea unor utilizatori cat mai relaxati. Pe site-ul sau firma permite vanzarea si cumpararea de Bitcoin, afiseaza si cursul la zi ca sa va puteti orienta, se poate cumpara cu un card sau transfer bancar.

E important de retinut ca orice tranzactie e securizata, modalitatile de plata sunt diferite, se accepta oricand si transferul SEPA. Securitatea data de autentificarile in doi pasi, garantarea cursului vreme de 24 de ore, comisioane si preturi transparente si simplu de inteles, protofelul Bitcoin pentru stocarea monedelor direct in contul de utilizator, iata doar cateva avantaje oferite de CryptoCoin.

Pe langa faptul ca poti cumpara Bitcoin de la CryptoCoin oricand doresti, suportul este 24/7, consultanta e oferita rapid via Chat, telefon, e-mail. Procesarea fiecarei plati dureaza foarte putin, platforma online e special conceputa pentru a putea face orice tranzactie in cativa pasi simpli. Cu un singur cont de utilizator ai acces la toate serviciile oferite de site si siguranta tranzactiilor realizate in cele mai bune conditii.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *