Fard de obraz crema sau pudra. Cand le folosim si ce avantaj au?

Machierea obrazului este o parte importanta a machiajului profesional. Fardul de obraz se foloseste aproape zilnic, pometii machiati pot oferi fetei un aer proaspat, fresh, trasaturile fetei sunt mai bine puse in evidenta, fardul vine intr-o multime de nuante asa ca poate fi adaptat rapid la tipul de ten. In alegerea unui fard pentru obraz conteaza foarte mult textura sa.

Textura trebuie aleasa in functie de ten

  • Daca tenul e gras, vom folosi un fard pentru obraz pudra, ca sa se absoarba grasimea cat mai rapid si pentru un finis mat.
  • Pielea uscata cere fardul crema, cu texturi emoliente si hidratare mai buna pentru piele. Spre deosebire de fardul pudra, un fard pentru obraz crema va avea in compozitie uleiuri si aditivi, coloranti, ceruri, dar este tineresc, stralucitor, se poate aplica pe orice tip de piele.

Machiajul de seara va arata foarte bine prin aplicarea acestui fard de obraz, tenul matur va capata un aspect mult mai tineresc, crema se poate intinde usor cu degetele sau cu o pensula speciala. Fardul crema rezista bine intreaga si nu ai nevoie si de pudra. In comparatie cu el cel pudra are talc, coloranti si ceva aditivi, are nuante sidefate, o singura culoare, luminozitate mai buna. Si el se aplica pe toate tipurile de ten, e bun pentru cel gras, efectul obtinut e unul mat, are nuante diverse si culori pe alese. El se aplica peste fondul de ten, cu o pensula cat mai mare, nuantele se pot amesteca foarte bine.

Fardurile pentru obraz sunt de obicei usor de purtat oriunde, rezista bine pe fata, au preturi mici si pot fi parte integranta din trusele de machiaj profesionale. Cu un fard de obraz de calitate veti putea arata superb de fiecare data, fara efort, in functie de ce textura alegeti puteti obtine efecte uimitoare si puteti avea o aparitie de senzatie la orice eveniment la care participati.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *