Garderoba pentru gravide va cuprinde pantaloni mai largi de vara si iarna si haine care sa nu puna presiune pe burtica

Viitoarele mamici incep sa isi caute haine pentru fiecare trimestru de sarcina inca de cand afla ca sunt insarcinate. Corpul feminin incepe sa isi schimbe dimensiunile cu fiecare luna care trece, ce imbracai in primul trimestru de sarcina nu mai imbraci in al doilea, burtica tot creste asa ca si garderoba ta se va transforma in aceste noua luni.

Lucrurile prea stramte si cele care erau prea mulate pe corp vor disparea din garderoba pentru sarcina, locul lor va fi luat de pantaloni gravide din materiale cat mai elastice, din bumbac de calitate, din materiale naturale in general si hipoalergenice.

In zona taliei perechile de pantaloni gravide au benzi speciale sau o croiala care permite burticii tot mai mari sa stea lejer si sa nu aiba presiune asupra ei, pantalonii au talia mai joasa pentru a permite burtii sa fie cat mai bine sustinuta.

Pantalonii pentru gravide pot avea diverse imprimeuri, te ajuta sa fii la moda in orice sezon, pot fi mai subtiri sau mai grosi, pot fi igienizati usor si rezista la uzura si spalari succesive acasa. Pe langa pantaloni mai larguti si elastici in garderoba gravidelor isi pot face loc si pantalonii mai grosi pentru iarna, din materiale dublate care vor asigura o temperatura optima in zona bazinului si vor mentine confortul in timpul zilelor mai reci.

Ambele tipuri de pantaloni, mai subtiri sau mai grosi sunt de gasit oricand la preturi bune in  oferta de imbracaminte a magazinelor online. Pentru a cauta mai rapid si a putea analiza preturi si caracteristici dintr-o privire puteti sa va folositi de site-urile tip integrator de oferte de la mai multe magazine de fashion. Acestea au tot ce e npou in materie de oferta de imbracaminte, fiecare produs are etichetat si magazinul de unde provine, daca va convine oferta puteti merge mai departe pe site-ul magazinului virtual care-l comercializeaza si puteti finaliza comanda.

Reducerile consistente, promotiile periodice, livrarile rapide si gratuite, iata doar cateva avantaje ale cumparaturilor online pentru garderoba de gravida. Toamna a inceput cu dreptul asa ca e timpul sa va reinnoiti garderoba si sa va pregatiti pentru toate sezoanele ce vor urma pe perioada sarcinii.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *