Graff Diamonds Hallucination

Laurence Graff, presedintele companiei ”The Graff Diamonds” este cel care a facut ceasul care poarta numele de Graff  Diamonds Hallucination. De fapt Hallucination reprezinta visul sau pe care l-a avut dintotdeauna de a realiza o capodopera a sculpturii. Cel mai scump ceas din lume ilustreaza de fapt miraculosul in materie de diamante colorate. Graff a meditat multi ani pentru a reusi sa faca un ceas cu adevarat remarcabil, care sa ilustreze pasiunea lui si a întregii companii pe care o detine pentru diamante.

Astfel ideea sa a fost pusa in practica de catre o echipa de 30 de specialisti, designeri si bijutieri, ce i-au împlinit visul cu diamante lui Laurence Graff.

Ceea ce face din acest ceas un adevarat brillant este bratara cu un design special incrustat cu o multitudine de diamante de culoarea roz-bonbon. Rezultatul a mii de ore de muncă, Hallucination este fara îndoiala cel mai ravnit ceas din lume de catre toate femeile.

Diamantele colorate, in special cele roz sunt cele mai cautate diamante din lume, cu o valoare de aproximativ 2 milioane de dolari per carat. Femeile care adora diamantele ar considera probabil acest pret acceptabil avand in vedere faptul ca aceste diamante sunt foarte scumpe dar si incantatoare in același timp.

Stiati ca The Graff a vandut bijuteria roz “The Graff Pink”, de 24,78 de carate în anul 2010 cu suma de 45,7 milioane de dolari? Cea mai scumpa bijuterie din lume a fost tot un diamant roz, de 60 de carate si a fost vandut în 2014 cu fabuloasa suma de 84 de milioane de dolari.

Asa ca, ceasul cu diamante multicolore si o greutate de 110 carate isi merita pe deplin banii, iar firma The Graff Diamonds ocupa un loc fruntas in aceasta industrie extreme de profitabila a bijuteriilor cu diamante.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *