Greseli de evitat in alegerea unui mobilier dormitor si solutii pentru a avea cea mai buna mobila

mobila-dormitorDin graba sau din nestiinta atunci cand optam pentru un anumit tip de mobila ne dam seama ca nu este chiar modelul pe care l-am dorit. Greselile facute in alegerea mobilei ne pot duce pana in punctul in care constatam ca am cheltuit prea mult pentru mobila pe care nu prea o putem folosi sau care nu ne place, nu se adapteaza in spatiul dat, contrastul e prea mare cu ce se afla in jurul ei.

Va prezentam in continuare cateva greseli frecvente intalnite in cazul celor care cumpara mobilier dormitor sau pentru alte camere si solutii pentru a le evita in viitor. Prima si cea mai frecventa dintre ele se refera la lipsa unor masuratori corecte inainte de a comanda sau cumpara mobila. Fie pentru a mai economisi ceva si masuram noi, fie pentru ca echipa care se ocupa de masurare nu prea si-a facut treaba ajungem sa avem piese de mobilier care pur si simplu nu au cum sa incapa perfect in spatiul dat, trebuie ajustate cumva, designul se strica si el imediat. Ca sa evitati aceasta greseala frecventa e bine sa mergeti pe mana unor specialisti de la firme cu experienta, care folosesc doar cele mai bune instrumente si tehnici de masurat pentru a va garanta un mobilier dormitor de calitate si potrivit pentru spatiul detinut.

A doua greseala intalnita in randul celor care cumpara mobila pentru acasa tine de stilul mobilei. Multi cauta mobila fara sa aiba idei clare despre ce isi doresc, vor stiluri extravagante pentru locuinte cu design banal in interior, piese de mobilier care vor ocupa prea mult spatiu si nu vor fi deloc utile. Este bine ca inainte de cumparaturi de acest fel sa consultati ofertele online de mobila, de exemplu pe cele de la DeltaStudio, magazin online cu mobilier la preturi mici, pentru a vedea exact ce se poarta si ce recomanda specialistii pentru tipul dvs. de locuinta.
In magazinele online puteti obtine si informatii suplimentare despre fiecare tip de mobila pentru a lua decizia corecta.

A treia greseala este cumpararea unor piese de mobilier cu spatii de depozitare prea putine. Functionalitatea ar trebui sa fie cuvantul de ordine atunci cand comandati mobila, mobilierul trebuie sa aiba cat mai multe sertare, cutii de depozitare ca sa puteti organiza eficient lucrurile din camera. In fine, alta greseala intalnita la cei care isi cumpara mobila tine de cumpararea de mobilier de la intermediari si nu direct de la producatori. Intotdeauna preferati mobila de la producatori, evitati sa cumparati mobila de la firme in care nu aveti incredere, producatorii au si preturi mai mici si ofera garantie, oricand puteti solicita remedierea unor probleme de functionalitate.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *