Informatiile despre tine pe care trebuie sa le cunoasca un avocat

Fara indoiala, un avocat care se ocupa de procesul tau trebuie sa cunoasca cat mai multe detalii ce tin de viata ta si de circumstantele importante ale procesului. Niciodata nu stii care detalii ar putea fi importante si ar putea reprezenta o cale spre descoperirea unor noi informatii valoroase pentru procesul tau, de aceea avocatul cu care colaborezi ar trebui sa cunoasca toate aspectele procesului si ale vietii tale, inclusiv. Desigur, este destul de greu la inceput sa ai incredere totala intr-un avocat, mai ales daca este unul cu care ai colaborat mai putin sau la care ai apelat exclusiv pentru acest proces.

Totusi, nu exista nimic mai neplacut pentru un avocat decat sa ajung ain vata instantelor si sa apara detalii pe care nu le cunoastea si pe care le-ai omis tu, intentionat sau mai putin. De aceea, ar trebui sa intelegi ca a avea incredere in avocatul tau inseamna a-i comunica toate detaliile, pe care le consideri tu importante sau mai putin importante.

Sa ajungi sa ai incredere intr-un avocat, desigur nu este prea usor, insa, daca este un avocat bun, pe care l-ai ales cu grija, atunci nu ai avea de ce sa iti faci mai multe griji. Problema se pune in punctul de inceput, in care trebuie sa iei o decizie cu privinta la avocatul caruia sa-i incredintezi procesul tau.

Un avocat bun, de incredere si competent, va deveni in foarte scurt timp persoana cu fata de care nu vei avea tendinta sa incerci sa ascunzi ceva, asta este foarte bine si important, deoarece un avocat care este deschis catre clientul sau este cel care va fi alaturi si care il va reprezenta nu doar in fata instantelor, dar va crea si o relatie umana cu clientul.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *