Instrument de publicitate ca “Firma de Incredere”

firma de incredereCCOC CBOK SRL a fost infiintata in ideea de a ajuta companiile care apreciază inalta calitate a serviciilor si actunile atipice în domeniul marketingului online. In Romania, CCOC CBOK SRL dispunde de un set de instrumente online inovatoare, care ajuta firmele mici si mijlocii sa-si creeze o imagine pozitiva atat in mediul online, cat si in afara lui.

CBOK este alaturi de clientii sai pentru a le pute indeplini constant cele mai exigente cerinte, astfel incat sa poata functiona cat mai eficient in domeniul lor de activitate. CBOK adopta un stil neconventional de promovare online si prin aceasta masura se castiga clienti fideli.

Plecand de la acest rationament, proiectul internațional “Firma de Incredere” pune la indemana o platformă, sub forma unei baze de date, unde se gasesc toate firmele care au fost verificate cu ajutorul unui algoritm ce funcționează pe baza unui coeficient de opinie. Astfel se gasesc cu usurinta acei intreprinzatori romani si administratori de firme care nu au comentarii negative în mediul online.

Participantii la acest proiect pot fi recunoscuti după autocolantele aplicate pe geamurile masinilor sau ale sediilor lor, după certificatul Firma de Incredere, acordat gratuit de Centrul de Cercetare al Opiniilor Clientilor si mai ales după logo-ul pe care il pot aplica pe carti de vizita, pe contracte sau pe site-urile proprii.

CCOC CBOK SRL va sprijina in construirea unei imagini pozitive. Intreprinderile mici şi mijlocii neavand un buget mare pentru publicitate, cum este în cazul societatilor mari sau al corporatiilor-reprezentand firmele mari din Romania, nu isi permit o promovare extensiva pe internet. Deţinerea unei cărţi de vizită electronice pe website-ul www.firmadeincredere.ro ii ajuta la construirea unei imagini pozitive atât în mediul online, cat si in afara lui, cu costuri minime.

Un argument puternic în negocierile comerciale este ca trebuie si merita sa va postati in mediul online faptul că firma Dumneavoastră este de incredere! Reputatia impecabila în mediul online va creste increderea. Daca existi in mediul online, chiar existi!

CBOK evidentiaza faptul că participarea în cadrul proiectului “Firma de Incredere” este asociată cu costuri reduse, incomparabile cu beneficiile aduse de acesta!

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *