Planifica hidroizolarea locuintei chiar din faza de proiect pentru o siguranta mai mare la final

impermeabilizariHidroizolarea este o operatiune obligatorie indiferent ca iti construiesti o casuta la tara sau vrei sa ai o vila cu trei etaje. Prin hidroizolare se asigura o rezistenta mai mare a zidurilor, a subsolurilor, a acoperisului, sunt foarte mult solutii pe piata pentru acest tip de lucrari, firmele specializate se gasesc foarte usor, au preturi foarte bune si pot executa lucrari impecabile. Peretii sunt cei vizati de hidroizolare pentru ca permit aparitia infiltratiilor si mucegaiului, aparitia crapaturilor care pot duce la deteriorarea structurii acestora.

Cu cat aceste impermeabilizari sunt realizate mai bine, cu atat veti avea garantia ca orice soc mecanic va fi suportat mai bine, spatiile delimitate de ziduri vor arata bine si nu vor prezenta mirosuri neplacute, urme vizibile de igrasie. Hidroizolarea se poate face cu diverse tipuri de solutii si materiale, cele mai populare sunt membranele speciale simple sau in mai multe straturi, aplicarea lor e rapida, se pot monta pe suprafete de orice tip, aspectul estetic este placut si uzura este redusa. Firmele care presteaza servicii de impermeabilizari pot oferi materiale de calitate din propriile depozite, preturile practicate sunt foarte bune, pentru fiecare lucrare se primeste garantie, la nevoie se pot reface anumite portiuni unde membranele sau solutiile utilizate nu au prins cum trebuie. O izolatie de acest tip facuta cum trebuie rezista si cateva zeci de ani, nu permite infiltrarea apei, zidurile sunt mereu uscate, izolarea fonica si termica este imbunatatita, se pot curata rapid cu substante obisnuite, care nu ataca materialele membranelor, cele mai populare sunt membranele bituminoase.

Cand alegeti tipul hidroizolatiei este bine sa va consultati cu specialistii de la firma angajata, la case hidroizolarea se include in fazele proiectului si este obligatoriu, se hidroizoleaza beciul, subsolul, acoperisul, eventual anumite ziduri care pot avea probleme. Pentru mai multe detalii despre impermeabilizari si ofertele de pret puteti intra pe site-urile firmelor alese inainte de a stabili alte detalii despre intreaga operatiune de hidroizolare.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *