Rezistenta si calitate, doar doua dintre atributele care recomanda chiuveta din granit

chiuvetaNe folosim zilnic de ea, poate avea forme diverse si un design care sa se completeze perfect cu cel interior. Chiuveta de bucatarie este un accesoriu foarte apreciat datorita utilitatii sale extinse si rezistentei foarte mare.

Chiuvetele de bucatarie pot fi simple sau complexe, pot avea loc special pentru una sau doua baterii, permit anumite modificari in functie de model, au cuve speciale pentru legume sau vase, sunt usor de igienizat.

O chiuveta este cu atat mai rezistenta cu cat materialul din care e fabricata este tratat si produs de firme cu experienta pe piata, care stiu cat de importanta este chiuveta pentru o bucatarie moderna. Printre cele mai rezistente tipuri de chiuvete de pe piata se numara si cele din granit, cu granule de cuart natural, usor de pozitionat in spatiul dat si de intretinut.

Chiuvetele din granit vin intr-o varietate de culori, sunt rezistente la caldura mare, pot fi folosite chiar fara probleme ani intregi, se curata rapid si eficient, nu se decoloreaza si nu se pateaza. Puteti pune pe ea oale fierbinti fara sa va temeti ca se vor strica, chiuvetele din acest material dur rezista la socuri mecanice, nu se zgarie, nu se sparg.

Uzura chiuvetelor din granit este mult mai lenta decat in cazul celor din inox, multe modele au deja gaura pentru baterii pentru a facilita montarea lor, iar spre deosebire de chiuvetele din inox, unde avem un singur finisaj, cele din granit au texturi diferite, culori diferite, suprafete diferite. Cuvele se pot monta pe blat sau sub blat, sunt suficient de incapatoare pentru a putea spala cantitati mari de fructe si legume si de vase, unele magazine online, cum e si casasibucataria, vand si seturi care includ bateriile pentru a nu mai cauta un model care sa se potriveasca cu noua dvs. chiuveta.

Granitul va garanteaza ca o chiuveta cumparata va putea fi folosita in siguranta, va arata impecabil chiar si dupa 10 ani si se va putea monta foarte rapid si in cele mai bune conditii

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *