Unde putem gasi pompe submersibile monofazate?

pompa-submersibilaPompele submersibile au devenit preduse din ce in ce mai cunoscute, care ne pot ajuta atunci cand vine vorba despre exploatarea apei de la anumite adancimi din teren. Putem deosebi o multitudine de pompe submersibile monofazate sau trifazice, fiecare destinate unui anume scop, in functie de cerintele terenului sau ale utilizatorilor.

Unele dintre cele mai bune pompe submersibile monofazate fac parte din oferta magazinului online www.shop-einstal.ro, un magazin specializat in aceste tipuri de produse. Pentru a ne face o idee despre cat sunt de buni acesti profesionisti, putem spune ca acestia au reusit de-a lungul timpului sa devina distribuitori autorizati ai produselor Tricomserv si nu doar atat, ci si al pompelor submersibile produse sub marca Panelli.

Pompele submersibile de la Tricomserv sunt deja recunoscute pe piata de profil mai ales datorita faptului ca sunt produse fabricate in Romania. Tocmai de aceea acest lucru devine interesant deoarece desi in mod normal poate ca nu ne-am astepta la un nivel ridicat de calitate, ei bine acesti specialisti au reusit sa uimeasca pe toata lumea creand produse cu adevarat spectaculoase.

Modelel de pompe submersibile monofazate sunt foarte cunoscute si raspandite, iar acestea se pot recunoaste foarte usor doar uitandu-ne la tensiunea de alimentare. Pompele de acest tip sunt folosite in special in ceea ce priveste mediul casnic, sau in cazul alimentarii cu apa a microintrepinderilor. In ceea ce priveste domeniul industrial, acolo sunt folosite pompele submersibile trifazice, mult mai puternice si mai rezistente, insa strict destinate acestui caz.

Este foarte important sa stim pentru ce anume vom folosi modelele de pompe submersibile monofazate. In general acestea sunft folosite pentru pomparea apei din puturi si fantani, din vase tampon sau pentru alimentare cu apa a locuintelor, ori pentru irigatii, agricultura sau horticultura.

Chiar si in aceasta ipoteza, este bine de stiut pentru ce tip de lucrare ne sunt necesare aceste pompe submersibile monofazate, deoarece fiecare dintre aceste produse poate corespunde unui anumit tip de foraj. Putem vorbi asadar despre utilizarea acestor pompe in cazul puturilor de 3, 4 sau 5 inch, si sunt in general pompe submersibile multietajate centrifugale, cu motor electric etansat cu supape ceramice si camera de ulei.

Shop-einstal este magazinul care ne poate oferi toate aceste informatii complete si nu doar atat. O gama larga de produse precum hidrofoare, pompe submersibile de orice tip, panouri solare, sisteme de incalzire in pardoseala, instalatii de climatizare, puffere, boilere si o gama larga de accesorii pot fi gasite in acest magazin.

Specialistii de aici iti vin in intampinarea cu tot ceea ce este necesar in acest domeniu, indiferent daca stii sau nu ce anume sa alegi. Mai mult decat atat achizitionand produsele din acest magazin vei avea si garantia aferenta produsului, specificata de catre producator. Cartile tehnice si documentatiile aferente sunt disponibile pentru fiecare dintre noi, astfel incat banii investiti in acest scop sa fie cu adevarat justificati si nu pierduti. In acest fel vei avea certitudinea ca ceea ce folosesti zilnic in scopul alimentarii cu apa iti va oferi doar beneficii si nicidecum batai de cap.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *